Ecuador valt Mexicaanse ambassade binnen, diplomatieke relaties tussen beide landen opgeschort » Krantenkoppen België (2024)

Table of Contents
Minister van Staat en ex-burgemeester van Bree Jaak Gabriels overleden op 80-jarige leeftijd KIJK. Mensen over de hele wereld aan webcam van Nederlandse ‘visdeurbel’ gekluisterd om vissen door sluis te helpen “Smerige” actie komt Dries Mertens op kritiek te staan in Turkije, al blust hij brandje wel op originele manier Dries Van Langenhove tekent (nog) geen beroep aan tegen veroordeling, maar deadline nadert: Boeing betaalt Alaska Airlines 160 miljoen dollar compensatie Replica van mammoet siert voortuin van kasteel Meylandt in Heusden-Zolder LIVEBLOG CLUB-ANDERLECHT. Daar is de 2-0! Onyedika zet Club op dubbele voorsprong, boeken toe voor Anderlecht? Vijf mensen in hechtenis na dood van tiener in Frankrijk Vijf kunstenaars stellen tentoon in kunstgalerie CAS in Oostende Van kwaad naar erger voor Brits waterbedrijf Thames Water Russische soldaten gebruiken seksueel geweld als oorlogsmiddel: “Je zult toekijken” LIVEBLOG CLUB-ANDERLECHT. Vanaken heeft buikgriep en ontbreekt, springt paars-wit naar leiding? Chicane voor Bos van Wallers verdeelt de wielergeesten: “Wat is het volgende? Een kunstmatige bocht voor de Oude Kwaremont?” Klimaatactivisten protesteren in zeven Europese steden: Greta Thunberg opgepakt in Den Haag, kruispunt even bezet in Brussel Massem*n wint vierde wandelvoetbaltornooi van OldStars KSK Vlamertinge Liberale bijval voor pleidooi CM-voorzitter, Mahdi toont afgrijzen: “Hier word ik echt kwaad van” Margaux (15) is nieuwe Zwevegemse jeugddichter: “Dit had ik niet zien aankomen”Vrede Huidige topvrouw is enige kandidaat om IMF te leiden Tsjetsjeense regering kiest het tempo: te snelle en te trage muziek verboden Oostende heeft voortaan exclusieve winkel met producten van Signorini Tartufi: “We hebben meer dan honderd artikelen met truffel” N-VA wil domiciliefraude bij sociale woningen anders aanpakken: “Verdachte huurder moet kunnen bewijzen dat hij onschuldig is” Bekende Harry Potter-brug wordt binnenkort gerenoveerd: “We respecteren de historische betekenis” Welk weer brengt de paasvakantie nog? Weerman Bram Verbruggen: “We krijgen van alles wat” Iraanse politie arresteert 3 vermoedelijke IS-terroristen met plannen voor aanslag

Minister van Staat en ex-burgemeester van Bree Jaak Gabriels overleden op 80-jarige leeftijd

Na een slepende ziekte is oud-minister Jaak Gabriels (Open VLD) maandagnamiddag op 80-jarige leeftijd overleden. Naast federaal en Vlaams minister, minister van Staat, VU-voorzitter en burgemeester was de Breeënaar een kleurrijk figuur.

Lees meer »

Het Belang van Limburg

KIJK. Mensen over de hele wereld aan webcam van Nederlandse ‘visdeurbel’ gekluisterd om vissen door sluis te helpen

Mensen over de hele wereld zitten aan hun scherm gekluisterd door de Nederlandse ‘visdeurbel’ in Utrecht. In de Weerdsluis hangt er een onderwatercamera die voorbijzwemmende vissen filmt. Dat wordt allemaal gelivestreamd op YouTube en de website ‘visdeurbel.nl’ om de dieren te helpen. De sluis gaat namelijk niet zo vaak open, waardoor de vissen niet verder kunnen zwemmen. Wanneer een aandachtige

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

“Smerige” actie komt Dries Mertens op kritiek te staan in Turkije, al blust hij brandje wel op originele manier

Dries Mertens won gisteravond met Galatasaray met het kleinste verschil tegen Hatayspor (1-0). Onze landgenoot gaf de assist voor de goal van Mauro Icardi, maar het is vooral een andere fase met onze landgenoot in de hoofdrol die over de tongen gaat.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Dries Van Langenhove tekent (nog) geen beroep aan tegen veroordeling, maar deadline nadert:

“We gaan onmiddellijk in beroep.” Dat waren de woorden van Hans Rieder, de advocaat van Van Langenhove, na de veroordeling tot een effectieve celstraf. Tot op heden tekende nog niemand beroep aan, noch Van Langenhove, noch de zes andere beklaagden. De deadline voor een eventueel beroep begint wel te naderen.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Boeing betaalt Alaska Airlines 160 miljoen dollar compensatie

Vliegtuigbouwer Boeing heeft Alaska Airlines in het afgelopen kwartaal 160 miljoen dollar compensatie betaald voor het aan de grond houden van de 737 MAX 9. Volgens Alaska Airlines hebben de resultaten in het eerste kwartaal aanzienlijk geleden onder de problemen die ontstonden toen in januari een deurpaneel van een Boeing 737 MAX 9 tijdens een vlucht losschoot.

Lees meer »

Gazet van Antwerpen

Replica van mammoet siert voortuin van kasteel Meylandt in Heusden-Zolder

In de voortuin van het kasteel Meylandt in Heusden-Zolder staat sinds kort een perfecte replica van een mammoet. Samen met het statige hert uit de ijstijd, zijn beide beelden de blikvangers voor het kunstenfestival Knal in de Tijd.

Lees meer »

VRT NWS

LIVEBLOG CLUB-ANDERLECHT. Daar is de 2-0! Onyedika zet Club op dubbele voorsprong, boeken toe voor Anderlecht?

Club Brugge lijkt op weg naar de zege. Blauw-zwart klom al na drie minuten op voorsprong via Mechele en Onyedika zorgde voor de 2-0. Komt Anderlecht dit nog te boven? Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog hieronder.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Vijf mensen in hechtenis na dood van tiener in Frankrijk

In Frankrijk zitten vier minderjarigen en een volwassene in hechtenis in het onderzoek naar de dood van een tiener, die bij het buitengaan van zijn school in elkaar was geslagen. Dat zegt het parket.

Lees meer »

De Standaard

Vijf kunstenaars stellen tentoon in kunstgalerie CAS in Oostende

Nog tot zondag 28 april presenteert CAS (Contemporary Art Space) in de Frans Musinstraat 17 vijf kunstenaars in diverse disciplines onder de Bob Dylan-titel ‘Shelter from the Storm’.
The post Vijf kunstenaars stellen tentoon in kunstgalerie CAS in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Krant van West-Vlaanderen

Van kwaad naar erger voor Brits waterbedrijf Thames Water

18:19 De Britse waterleidingmaatschappij Thames Water raakt in almaar nauwere financiële schoenen. Dat kan gevolgen hebben voor Dexia en Belfius.

Lees meer »

De Tijd

Russische soldaten gebruiken seksueel geweld als oorlogsmiddel: “Je zult toekijken”

Oekraïense vrouwen die in gebieden wonen die in Russische handen waren, getuigen over hoe ze zich naakt voor soldaten moesten presenteren, hen oraal moesten bevredigen en door hen verkracht werden. “We brengen je dochter naar hier, we gaan haar verminken en daarna doden. En jij zult toekijken.”

Lees meer »

Het Belang van Limburg

LIVEBLOG CLUB-ANDERLECHT. Vanaken heeft buikgriep en ontbreekt, springt paars-wit naar leiding?

Geen Hans Vanaken in de topper tussen Club Brugge en Anderlecht. Hij heeft buikgriep. Verliest paars-wit niet, wipt het naar de leiding. De aftrap is om 18u30. Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog hieronder.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Chicane voor Bos van Wallers verdeelt de wielergeesten: “Wat is het volgende? Een kunstmatige bocht voor de Oude Kwaremont?”

Om de snelheid van het peloton naar beneden te halen en zo de veiligheid te verhogen, heeft wedstrijdorganisator ASO in Parijs-Roubaix vlak voor het Bos van Wallers een chicane ingelast. Maar maakt die alles net niet gevaarlijker? “Renners zullen er massaal vallen.”

Lees meer »

De Standaard

Klimaatactivisten protesteren in zeven Europese steden: Greta Thunberg opgepakt in Den Haag, kruispunt even bezet in Brussel

In zeven Europese steden worden zaterdag protestacties gehouden door klimaatactivisten. Bij de protesten in het Nederlandse Den Haag werd de Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg opgepakt. Ook in België wordt actie gevoerd: een zeventigtal betogers bezetten even een kruispunt in Brussel.

Lees meer »

Het Nieuwsblad

Massem*n wint vierde wandelvoetbaltornooi van OldStars KSK Vlamertinge

Op paasmaandag organiseerde de wandelvoetbalploeg van OldStars KSK Vlamertinge zijn vierde wandelvoetbaltornooi.
The post Massem*n wint vierde wandelvoetbaltornooi van OldStars KSK Vlamertinge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Krant van West-Vlaanderen

Liberale bijval voor pleidooi CM-voorzitter, Mahdi toont afgrijzen: “Hier word ik echt kwaad van”

Vanuit politieke hoek komen er gemengde reacties op het pleidooi van CM-voorzitter Luc Van Gorp over de mogelijkheid op levensbeëindiging voor mensen die levensmoe zijn. Hij krijgt bijvoorbeeld bijval vanuit liberale hoek, al klinkt daar ook nuance, maar in geen geval bij CD&V.

Lees meer »

Het Nieuwsblad

Margaux (15) is nieuwe Zwevegemse jeugddichter: “Dit had ik niet zien aankomen”Vrede

Margaux Vandendriessche is de nieuwe Jeugddichter van Zwevegem. De komende twee jaar zal haar poëzie geregeld te horen en te zien zijn op allerhande activiteiten. De vijftienjarige dichteres haalde het van 55 medekandidaten. Ze is “uiteraard ontzettend blij.”
The post Margaux (15) is nieuwe Zwevegemse jeugddichter: “Dit had ik niet zien aankomen”Vrede appeared first on KW.be.

Lees meer »

Krant van West-Vlaanderen

Huidige topvrouw is enige kandidaat om IMF te leiden

Huidig directeur-generaal Kristalina Georgieva is de enige kandidaat om het Internationaal Monetair Fonds de komende jaren te leiden. Dat meldt het IMF.

Lees meer »

Gazet van Antwerpen

Tsjetsjeense regering kiest het tempo: te snelle en te trage muziek verboden

De Tsjetsjeense regering verbiedt alle muziek die te snel of te traag is. Zo wil ze het Tsjetsjeense culturele erfgoed promoten. Door de nieuwe wet valt veel westerse muziek uit de boot.

Lees meer »

VRT NWS

Oostende heeft voortaan exclusieve winkel met producten van Signorini Tartufi: “We hebben meer dan honderd artikelen met truffel”

Signorini Tartufi, de truffelspecialist bij uitstek, brengt een verfijnde selectie van truffelproducten naar Oostende. Van truffelolie tot truffelzout, truffelcrèmes en meer, je kan het uitgebreide assortiment voortaan ontdekken naast hotel Andromeda.
The post Oostende heeft voortaan exclusieve winkel met producten van Signorini Tartufi: “We hebben meer dan honderd artikelen met truffel” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Krant van West-Vlaanderen

N-VA wil domiciliefraude bij sociale woningen anders aanpakken: “Verdachte huurder moet kunnen bewijzen dat hij onschuldig is”

N-VA pleit er zaterdag voor om voor domiciliefraude bij sociale woningen een ‘pv met bijzondere bewijswaarde’ in te voeren. “Met zo een proces-verbaal met bijzondere bewijswaarde geven we de politie een extra instrument om, diegene die onterecht een sociale woning huurt, te vatten. Hij of zij zal dan zelf moeten aantonen geen domiciliefraude te plegen”, zegt Vlaams parlementslid Jeroen Tiebout.

Lees meer »

Het Belang van Limburg

Bekende Harry Potter-brug wordt binnenkort gerenoveerd: “We respecteren de historische betekenis”

Het bekende Glenfinnanviaduct, dat de meesten wellicht kennen uit de Harry Potter-films, wordt binnenkort gerenoveerd. Al jaren trekken fans van over de hele wereld naar Schotland om de bekende brug én stoomtrein met eigen ogen te zien. En Potter-fans mogen opgelucht ademhalen: de renovaties zouden niets aan het uiterlijk van het viaduct veranderen.

Lees meer »

Gazet van Antwerpen

Welk weer brengt de paasvakantie nog? Weerman Bram Verbruggen: “We krijgen van alles wat”

Welk weer brengt de tweede week van de paasvakantie? Vandaag krijgen we opklaringen, maar er komen buien aan in de loop van de dag. Het blijft met temperaturen tot 22 graden zeer zacht voor de tijd van het jaar. Morgen start wisselvallig, winderig en een stuk frisser.

Lees meer »

VRT NWS

Iraanse politie arresteert 3 vermoedelijke IS-terroristen met plannen voor aanslag

De Iraanse politie heeft drie vermoedelijke leden van de terreurgroep Islamitische Staat en acht handlangers gearresteerd in de hoofdstad Teheran. Dat meldt het Iraanse staatspersbureau Irna zaterdag. De drie zouden een zelfmoordaanslag hebben gepland tijdens de feestelijkheden aan het einde van de ramadan volgende week.

Lees meer »

Het Belang van Limburg

Ecuador valt Mexicaanse ambassade binnen, diplomatieke relaties tussen beide landen opgeschort » Krantenkoppen België (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kieth Sipes

Last Updated:

Views: 5982

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kieth Sipes

Birthday: 2001-04-14

Address: Suite 492 62479 Champlin Loop, South Catrice, MS 57271

Phone: +9663362133320

Job: District Sales Analyst

Hobby: Digital arts, Dance, Ghost hunting, Worldbuilding, Kayaking, Table tennis, 3D printing

Introduction: My name is Kieth Sipes, I am a zany, rich, courageous, powerful, faithful, jolly, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.